slider4-fons

App per a esdeveniments

FonfoHome30-6

Personalitza la app

Selecciona les funcionalitats

Pinta-les amb el color corporatiu

Llesta per a l'esdeveniment

fondo

Contacta

Resultats

a temps real

uptoYou-landing-home-slider3-bg

uptoYou: més que una app per a esdeveniments, és una experiència interactiva

uptoYou és una app per a esdeveniments que no només et permet potenciar-los, sinó que a més a més et deixa donar-los un gir de 180º graus. Perquè uptoYou és una de les aplicacions per a esdeveniments que més funcionalitats et brinda doncs, entre altres coses, et permet personalitzar la seva interfície perquè estigui en sintonia amb els teus colors corporatius.

Amb aquesta app per a esdeveniments pots fer que els teus esdeveniments siguin dinàmics i interactius, fent que els assistents hi formin part i hi participin activament. I és que, per què vas a organitzar un esdeveniment comú quan pots fer-ho diferent amb una de les aplicacions per a esdeveniments més interactives?

Funcionalitats uptoYou

Potenciaran el teu esdeveniment

Una app per a organitzar esdeveniments fàcilment adaptable

Amb uptoYou, app per a organitzar esdeveniments, tens a l’abast de la mà tot el relacionat amb el teu esdeveniment: des de la programació del mateix i acreditacions d’assistents, fins resultats en temps real de les enquestes realitzades als presents.

És per això que aquesta és una de les aplicacions per a organitzar esdeveniments que no només és tota una experiència per als que assisteixen als mateixos, sinó també per a tu, que els organitzes, ja que et fa més fàcil la comunicació amb el públic i et permet fer un seguiment de com estan percebent el teu congrés, conferència, concert, etcètera.

uptoYou és una de les aplicacions per a organitzar esdeveniments més completes i amb la qual pots adaptar el teu esdeveniment d’una manera senzilla, augmentant l’engagement i aconseguint grans resultats.

Aconsegueix que els teus assistents quedin meravellats amb el teu esdeveniment i marca la diferència amb uptoYou, una de les aplicacions per a organitzar esdeveniments més interactives.

En resum, uptoYou és l’app per organitzar esdeveniments que estaves buscant. A què esperes per portar a un altre nivell l’experiència dels teus assistents?

Formacion

Formació dinàmica amb la teva
app per a conferències


En formacions i seminaris interactius, optimitza els temps de treball, incentiva la motivació i garanteix-te resultats immediats amb uptoYou, la teva app per a congressos i conferències.

El sistema uptoYou és una eina d’interacció entre formadors i assistents que permet avaluar en temps real i sondejar l’assimilació general de continguts a través d’una app per a conferències que ofereix preguntes en pantalla, consultes en temps real, Xat/Networking…

Dóna un pas més enllà en els teus esdeveniments i aconsegueix que els teus assistents no siguin mers oients, sinó que desempenyin un paper fonamental en el desenvolupament de les teves xerrades i formacions amb aquesta app per a congressos.

Aquesta app per a conferències és l’opció més creativa a l’hora de desenvolupar els teus seminaris i xerrades formatives, creant un ambient de comunicació directa i fent que sigui més senzilla l’adquisició de coneixements per part del públic.

Per a més informacióVeure vídeo
Newsletter

 

Immediatesa


Puntuacions i gràfics de resultats a l’instant. Informes.

Feedback


Gestió de consultes a través de missatges. Xat exclusiu d’assistents.

Garantia


Organització i formador coneixeran en tot moment l’assimilació general dels continguts.

 

uptoYou
Descarrega’t l’app uptoYou
al teu mòbil
skype
 

Contacta’ns
Deixa’ns el teu missatge


Reds Socials

Youtube uptoYouFacebook  uptoYou LinkedIn uptoYouTwitter uptoYou


Barcelona
Tel:+34 93 446 21 70


Seus