slider4-fons

App per a esdeveniments

FonfoHome30-6

Personalitza la app

Selecciona les funcionalitats

Pinta-les amb el color corporatiu

Llesta per a l'esdeveniment

fondo

Contacta

Resultats

a temps real

uptoYou-landing-home-slider3-bg

uptoYou: més que una app per a esdeveniments, és una experiència interactiva

uptoYou és una app per a esdeveniments que no només et permet potenciar-los, sinó que a més a més et deixa donar-los un gir de 180º graus. Perquè uptoYou és una de les aplicacions per a esdeveniments que més funcionalitats et brinda doncs, entre altres coses, et permet personalitzar la seva interfície perquè estigui en sintonia amb els teus colors corporatius.

Amb aquesta app per a esdeveniments pots fer que els teus esdeveniments siguin dinàmics i interactius, fent que els assistents hi formin part i hi participin activament. I és que, per què vas a organitzar un esdeveniment comú quan pots fer-ho diferent amb una de les aplicacions per a esdeveniments més interactives?

Funcionalitats uptoYou

Potenciaran el teu esdeveniment

Una app per a organitzar esdeveniments fàcilment adaptable

Amb uptoYou, app per a organitzar esdeveniments, tens a l’abast de la mà tot el relacionat amb el teu esdeveniment: des de la programació del mateix i acreditacions d’assistents, fins resultats en temps real de les enquestes realitzades als presents.

És per això que aquesta és una de les aplicacions per a organitzar esdeveniments que no només és tota una experiència per als que assisteixen als mateixos, sinó també per a tu, que els organitzes, ja que et fa més fàcil la comunicació amb el públic i et permet fer un seguiment de com estan percebent el teu congrés, conferència, concert, etcètera.

uptoYou és una de les aplicacions per a organitzar esdeveniments més completes i amb la qual pots adaptar el teu esdeveniment d’una manera senzilla, augmentant l’engagement i aconseguint grans resultats.

Aconsegueix que els teus assistents quedin meravellats amb el teu esdeveniment i marca la diferència amb uptoYou, una de les aplicacions per a organitzar esdeveniments més interactives.

En resum, uptoYou és l’app per organitzar esdeveniments que estaves buscant. A què esperes per portar a un altre nivell l’experiència dels teus assistents?

Formacion

Formació dinàmica amb la teva
app per a conferències


En formacions i seminaris interactius, optimitza els temps de treball, incentiva la motivació i garanteix-te resultats immediats amb uptoYou, la teva app per a congressos i conferències.

El sistema uptoYou és una eina d’interacció entre formadors i assistents que permet avaluar en temps real i sondejar l’assimilació general de continguts a través d’una app per a conferències que ofereix preguntes en pantalla, consultes en temps real, Xat/Networking…

Dóna un pas més enllà en els teus esdeveniments i aconsegueix que els teus assistents no siguin mers oients, sinó que desempenyin un paper fonamental en el desenvolupament de les teves xerrades i formacions amb aquesta app per a congressos.

Aquesta app per a conferències és l’opció més creativa a l’hora de desenvolupar els teus seminaris i xerrades formatives, creant un ambient de comunicació directa i fent que sigui més senzilla l’adquisició de coneixements per part del públic.

Per a més informacióVeure vídeo
Newsletter

Immediatesa


Puntuacions i gràfics de resultats a l’instant. Informes.

Feedback


Gestió de consultes a través de missatges. Xat exclusiu d’assistents.

Garantia


Organització i formador coneixeran en tot moment l’assimilació general dels continguts.

uptoYou
Descarrega’t l’app uptoYou
al teu mòbil
skype

Contacta’ns
Deixa’ns el teu missatge