10 motius per utilitzar uptoYou com l’App del teu pròxim esdeveniment

Les App són utilitzades per més de 23 milions de persones i segons dades presentades per Cisco, l’any 2016 hi haurà més línies mòbils que persones. Davant de la irrupció de l’ús dels Smartphones i de les Apps s’arriben a produir 3,8 milions de descàrregues diàries.

Aquesta situació ofereix una gran oportunitat als organitzadors d’ esdeveniments, ja que poden incorporar un element d’ús quotidià pels assistents: els dispositius mòbils. Aportarà beneficis tant pels participants com pels organitzadors.

Presentarem fins a 10 raons per utilitzar uptoYou com l’App del teu pròxim esdeveniment.branding

1. Branding: les aplicacions per mòbils es consideren una extensió de la marca, per aquest motiu actualment les apps han de ser adaptables i configurables, servint per construir i reforçar la imatge corporativa de l’empresa, element de vital importància per aconseguir captar l’atenció i no passar desapercebut entre els clients. La app uptoYou compleix amb tots aquests requisits i a més és aplicable a esdeveniments de qualsevol sector i format.

2. Missatgeria: l’aplicació mòbil interactiva servirà perquè l’organització pugui comunicar-se amb els assistents de l’esdeveniment abans, durant i després de la finalització d’aquest.
Abans: si es tracta d’un esdeveniment a on tindran lloc diverses conferències, es podrà anar informant dels ponents confirmats mitjançant notificacions push. 

Durant: es podrà informar de manera instantània de qualsevol canvi organitzatiu d’última hora a tots els assistents assegurant-te que estan avisats. 
Després: l’app estarà activa i mantindrà les seves funcionalitats inclús quan l’esdeveniment hagi finalitzat.

3. Experiència millorada: mitjançant una App un esdeveniment es pot convertir en tota una experiència sorprenent i interactiva. Innovar i marcar la diferència amb un Smartphone, el dispositiu d’ús habitual. Permet descarregar l’App d’uptoYou que disposa de diverses funcionalitats per facilitar la participació entre els assistents i perquè cada participant pugui viure l’esdeveniment de manera personalitzada. Per exemple, si en un esdeveniment es distribueix una guia amb totes les activitats en paper, tots els assistents tindràn la mateixa experiència. En canvi, si es pot accedir a la informació des d’una App, cada assistent podrà construir-se la seva guia en funció de les seves preferències.

4. Fomentar l’engagement: organitzar esdeveniments basats en el concepte del monòleg per tenir èxit ja és cosa del passat. Basant-se en les últimes tendències en organització d’esdeveniments, uptoYou vol situar els participants d’un esdeveniment com a protagonistes de l’acció. Per això les diferents funcionalitats estan totes elles enfocades a fomentar la interacció entre els assistents i amb l’organització. Podràs incentivar els assistents del teu esdeveniment a interactuar amb l’empresa mitjançant concursos, avaluacions i enquestes. Es podrà seguir el rànquing a temps real i fins i tot sorprendre els participants de l’esdeveniment oferint premis. A més també augmentarà la interacció assignant als usuaris la possibilitat d’enviar fotos i missatges a temps real a les pantalles principals i els permet xatejar junts, sempre que hagin complert un “like to like“. Una altra funcionalitat de uptoYou acabada de sortir del forn és la de FlashYou, la quin converteix els Smartphones dels convidats fonts de llum.

5. Fomentar les relacions personals: en la nostra app d’organització d’esdeveniments hi ha una funció que facilita la comunicació de forma anònima, fàcil i divertida.

En uptoYou hem desenvolupat una eina de xat especialment per al món corporatiu perquè els membres d’empreses / entitats o associacions puguin comunicar sense haver de registrar-se en cap plataforma o utilitzar xarxes socials personals. La nostra funció de xat fomenta la comunicació corporativa i permet a cada empresa adaptar l’app a la seva imatge de marca.

Un altre ús molt atractiu de la funció de xat de uptoYou és en els esdeveniments de networking: a tots ens ha passat arribar a un esdeveniment i adonar-nos que no coneixem ningú. Ara ja tenim una ajuda per trencar el gel, així que podem anar tots relaxats als nostres esdeveniments: xat uptoYou ens permet filtrar els assistents per interessos i així obtenir informació de valor sobre ells abans d’iniciar una conversa cara a cara. Així mateix, utilitzar uptoYou en aquest tipus de contextos facilita la interacció entre els assistents, ajudant-los a trobar contactes de valor ia crear relacions comercials i professionals, tant durant l’esdeveniment que després, ja que el xat es pot seguir usant encara que l’esdeveniment hagi finalitzat.

6 · Aconseguir feedback: un dels avantatges d’utilitzar una app per al teu esdeveniment com uptoYou és la possibilitat d’obtenir un feedback instantani dels participants sobre qualsevol concepte.

Com segurament sabeu, un factor clau de l’èxit d’un esdeveniment és la satisfacció dels seus participants. Mesurar un criteri tan subjectiu és molt difícil, per això la millor manera d’obtenir aquest tipus d’informació és preguntar directament als convidats què han pensat de l’esdeveniment. Gràcies a uptoYou podràs organitzar enquestes i valoracions en viu, les quals et donaran informació sobre el nivell de satisfacció dels teus convidats i t’ajudarà a millorar si realitzes la valoració durant aquest, o futures edicions de l’esdeveniment si la realitzes al final. D’aquesta manera, es podrà treure el màxim partit a l’esdeveniment i rendibilitzar la inversió.

Un altre ús possible és per saber si un servei o producte està ben valorat o no. Aquesta funció és particularment útil si la teva empresa està llançant un nou servei o producte i necessita saber si podria agradar o no.

Totes valoracions es faran a temps real i de forma anònima. A més, podràs visualitzar-lo en les pantalles de la sala a través de gràfics adaptats als teus qüestions.

7. Flash You: en uptoYou hem incorporada aquesta nova funcionalitat amb la idea d’oferir una experiència sorprenent i diferent en els esdeveniments. Aquesta funció permet assignar d’un color determinat la pantalla del mòbil de cada participant per oferir un ventall de possibilitats: un mosaic lumínic, joc de llums al ritme de la música, etc. El límit és ‘la teva imaginació!

8. Multiplataforma: l’App està disponible tant per a Android com per a Iphone perquè tots els assistents tinguin l’oportunitat de gaudir encara més de l’esdeveniment amb uptoYou.

9. Estalviar costos: disposar d’una App per a esdeveniments servirà també per estalviar costos en impressió i convertirà l’esdeveniment en un espai més sostenible amb el medi ambient. A més es produirà un estalvi del temps invertit per a les tasques organitzatives i informatives.

10. Innovació tecnològica: incorporar una App ajudarà a que l’esdeveniment segueixi les 2 tendències claus del mercat: innovar en el sector tecnològic i fomentar la participació. Amb uptoYou podràs complir aquestes dues tendències!
Innova, marca la diferència i sorprèn als assistents de l’esdeveniment amb una App interactiva i personalitzable. T’ajudem? Contacta amb nosaltres!

Continuarà…