uptoYou

App Gamificació

Jocs interactius, quiz i concursos per aconseguir engagement.

L’organització d’un concurs pot ser una acció d’estratègia de màrqueting en l’organització, com a objectiu de millorar l’èxit del negoci i difondre la marca. Amb la funcionalitat “Concursos” de uptoYou compartir l’esquema d’un concurs amb participants és molt fàcil:

  • Imatge: La app és totalment personalitzable a l’eslògan o marca.
  • Les bases del concurs: La funcionalitat Informació de l’app pot contenir aquesta i altres informacions pertinents.
  • Mètode d’entrada: Decideix com els participants s’uniran al concurs (previ registre o de forma anònima).
  • Privacitat: imprescindible introducció d’un Ticket d’entrada, també es disposa de l’opció d’entrada per codi privat (DNI, Nº de SOCI)
  • Premi: Pots utilitzar els teus propis productes i/o serveis com a premi. Els premis es notificaran als assistents mitjançant notificacions “push up” en els seus dispositius mòbils i seran gestionats pels organitzadors de l’esdeveniment.

En el cas de realitzar el concurs en directe, el rànquing dels concursants es podrà seguir, a temps real, a les pantalles de la sala.

Amb uptoYou tot són avantatges, després de l’esdeveniment es podrà extreure tota la informació necessària i resumir els resultats gràcies al nostre sistema BIGDATA que permet parametritzar totes les dades per a un estudi detallat.

Gestor de premis

icono_Premios

captura_concurso