valoraciones_icono

Votacions i Valoracions

Amb aquesta funcionalitat, uptoYou involucra als assistents en la presa de decisions

Valoracions: Vols saber com valoren els assistents del teu esdeveniment un determinat servei, producte o proposta? T’agradaria comptar amb l’opinió d’altres abans d’una presa de decisions important? Saps com valoren, els col·laboradors, les formacions en les que hi inverteixes?

Amb la funcionalitat Valoracions de uptoYou és molt fàcil i còmode organitzar una valoració. Tan fàcil com proposar un concepte amb diferents criteris a valorar i obtenir les puntuacions i estimacions dels participants a temps real (molt útil per valorar projectes, formacions, característiques, esdeveniments, etc.). Si ho desitges, també podràs visualitzar i compartir els resultats obtinguts, a l’instant i a través de pantalles de la sala, amb gràfics adaptats a les teves necessitats.

uptoYou sabem que una valoració aporta coneixement i és per això que comptem amb aquesta funcionalitat com una eina que pot ser estratègica per a la teva empresa perquè la informació xifrada és fonamental per millorar, adaptar o redirigir els teus esforços amb l’objectiu d’optimitzar les futures inversions.


Iniciar Demo

Votacions i Valoracions